Kopenhagen, Barcelona en Londen hadden er al één maar nu heeft Antwerpen ook haar eigen Foodmarket. Mercado is te vinden in het oude postkantoor op de groenplaats te en is de eerste echte foodmarket in België!

mercado.gif

Als je Mercado binnenkomt voel je meteen al de gezellige sfeer! In het midden staan verschillende banken waar je kan zitten om iets te drinken of te eten. Aan de buitenkant zijn alle kraampjes te vinden. Wat kan je er nu allemaal eten?

In deze voedselmarkt is echt iets voor iedereen maar er zijn een aantal dingen die er zeker uitspringen! Het eerste ding dat je moet proeven is de bubbel wafel, dat is een concept uit Hong Kong waarbij je wafels maakt met een soort van bubbels in. Het kraampje van Bubble Waffle serveert verschillende soorten met huisgemaakt ambachtelijk ijs!

Er zijn niet alleen zoetigheden te vinden in Mercado, ook kan je er heerlijke gerechten proeven uit verschillende keukens. Heb je zin in Aziatisch? Dan kan je altijd eens wat dim sum proeven bij Sum Sum of een sushi wrap proberen bij SPOON. Verkies je toch de italiaanse keuken? Ga dan eens langs bij Bufala!

Mercado is dus zeker een must-see als je van lekker eten, een leuke sfeer en goede muziek houdt!

mercado

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: