‘T stad heeft op het vlak van koffiebars en trendy restaurants geen geheimen voor mij. Als iemand een koffiebar begint te beschrijven weet ik direct welke ze bedoelen. Natuurlijk is dat heel handig in je eigen stad maar het is ook wel eens fijn om op een andere plek wat leuke zaken te gaan zoeken. Dat is dus wat ik ga doen en mijn eerste bestemming is: Mechelen.

In het centrum van Mechelen, in een zijstraat van de winkelstraat, vind je Cups ’n Cakes. De naam spreekt voor zich want ze serveren er de gekste cupcakes die je je kan bedenken. Het aanbod dat ze hebben varieert van kinder bueno tot mojito tot tiramisu. Er is dus voor iedereen wat wils!

Cups ’n cakes is ook enorm instagrammable (ja dat is echt een woord), dat wil zeggen dat er perfect licht is voor foodpics en uiteraard selfies. Er staan ook hele leuk vintage achtige meubels en accessoires die je het gevoel geven dat je in een Britse tea room zit! Fans van een echt high tea zijn hier dan ook aan het juiste adres.

Als deze dingen je nog niet overtuigd hebben om eens een kijkje te gaan nemen moet je ook weten dat ze nog veel andere lekkere dingen hebben op het menu. Voor mensen die niet van zoetigheden houden zijn er quiches, empanadas en lekkere wraps.

Wil je zien wat ik nog meer deed in Mechelen? Kijk dan zeker naar deze vlog op mijn youtube kanaal:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: