Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog plaatste en dat heeft een aantal verschillende redenen:

 

  • Ik had examens

  • Ik had vakantie

  • Ik zat in een dilemma over mijn blog

De laatste reden heeft mij een beetje in een blog en vlog dipje gebracht. Ik wist niet of ik verder wou gaan in het Nederlands of toch in het Engels wou bloggen. Uiteindelijk heb ik er een maand over nagedacht en de beslissing is gevallen: ik ga verder in het Engels.

via GIPHY

De reden waarom ik wil bloggen en video’s maken in het Engels is dat ik me beter kan uitdrukken zo. Daarnaast denk ik dat ik iets meer waardering ga krijgen voor het werk dat ik in mijn blogposts stop.

Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als ik en I’ll see you in my next blogpost!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: