Elk seizoen is er wel één soort jas waar iedereen mee rondloopt. Vorig jaar was dat de befaamde milet jas of beter gezegd Michelin jas (thank god dat die trend voorbij is). In de zomer was de bomber jacket in de mode maar dit seizoen is de shearling jacket of coat aan de beurt. Het is een iets stoerder model wat omdat de unisex trend nu heel in is. Daardoor kan zo’n shearling jas iets moeilijker zijn om te stylen voor vrouwen. Ik bedacht daarom twee leuke looks om mijn nieuwe jas te combineren.

A la Parisienne

De eerste look is geïnspireerd door de stijl van Parisiennes, die met basis stuks toch altijd een leuke outfit creëren. Ik koos voor een neutrale grijze trui met daaronder een marmeren hemdje om de outfit wat op te fleuren. Dat alles combineerde ik met een simpele zwarte jeans en zwarte accessoires. Het mantra voor een look à la parisienne is dan ook less is more.

Outfit details:

 • jas: Pull & bear
 • trui: Primark
 • hemdje: Primark
 • broek: Zara
 • tas: Zara
 • botten: Primark
 • zonnebril: Zaful

A la New Yorker

Als ik denk aan de stijl van New Yorkers komt het woord streetstyle altijd in me op. Ze slagen er altijd in om heel mannelijke stuks te combineren met super vrouwelijke items. Voor deze look heb ik gekozen om een luipaardjurkje over een coltrui te dragen om zo een heel 90s effect te krijgen. Voor nog een extra vrouwelijke touch koos ik voor botjes met hakken maar om dat in balans te brengen heb ik een zwarte stoere beanie aangedaan.

Outfit details:

 • jas: Pull & bear
 • trui: Primark
 • kleedje: Newlook
 • tas: Zara
 • botten: Primark
 • zonnebril: Zaful

Wil je deze outfits nog beter in beeld zien? Kijk dan zeker naar deze video op mijn youtube kanaal!

PS: vergeet ook niet te abonneren als je daar toch bent!

One thought on “Trend time: Shearling coat”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: