Uit eten gaan is altijd een beetje zoals reizen: je leert de cultuur kennen door nieuwe dingen te proberen. Tota is dan ook de perfecte plek om dat te doen want dit restaurant neemt je mee op een tropische reis naar het Zuiden van Amerika. Hoe doen ze dat denk je dan? Wel, ze serveren simpelweg de allerlekkerste empanadas!

Vier maanden geleden verhuisden Démian en zijn nonkel Alfredo van Buenos Aires naar Antwerpen omdat hun zus hier woonde. Ze hadden al jaren restaurants in Argentinië dus besloten ze om hun keuken naar België te brengen en ook hier een zaak te openen. Enkele maanden later was hun restaurant, Tota een feit!

Op het menu staan empanada’s, dat is een soort Argentijns pasteitje dat gevuld wordt met vlees of kaas. Je kan bij Tota kiezen uit verschillende soorten waaronder kip, gehakt en roquefort met peren.

Wie nog honger heeft kan altijd een lekkere tiramisu of een speciaal Argentijns dessertje eten. De Argentijnse specialiteit, chocotorta, wordt gemaakt met chocolade koekjes en dulce de leche.

Ga dus zeker eens langs bij Tota voor een echte Zuid-Amerikaanse ervaring!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: