Een sjaaltje werd lang, ondanks de belangstelling in confessions of a shopaholic, bijna alleen gedragen door stewardessen of hostessen.  Vandaag is het een echte fashion staple die je à la flight attendent of als een choker uit de ninties rond je nek knoopt. Zo draag je deze trend:

Een van mijn favoriete kledingstukken op dit moment is de salopette. Niet alleen krijg ik altijd even een flashback van mijn kindertijd als ik er één aandoe maar ik vind ze ook gewoon super gemakkelijk zitten.

In combinatie met een schouderloze top ziet een salopette er altijd een heel stuk minder kinderachtig uit. (Een belangrijke factor als je een petite girl bent) Het geeft een classy look en je bent nog steeds in fashion!

Ik had het nooit gedacht maar ik koos voor Birkenstocks als schoenen. Deze worden al jaar en dag gedragen maar sinds dit jaar zijn ze ook in de mode! Dit zwart paar is simpel en kan je met alles combineren.

De doorzichtige tas is geïnspireerd op één van delvaux. Het is een leuk accessoire om je outfit wat specialer te maken en je vind meteen alles terug! (dieven ook dus wel uitkijken met zo’n tas)

Outfit details:

  •  scarf: Bershka
  • top: Bershka
  • pinafore dress: New Look
  • bag: Zara

Wil je een tweede outfit zien met dit prachtig sjaaltje, bekijk dan deze video op mijn youtube kanaal!

fotografie: https://www.instagram.com/dirkdenaantrekker.photo/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: