Een goede tas is iets dat elke vrouw wel moet hebben. Het is dan ook een goed item om in te investeren maar de echte shopaholics kunnen natuurlijk nooit genoeg tassen hebben. Net als bij kleding trends veranderen ook de trends voor tassen met de seizoenen. Hieronder staan enkele musthaves voor de lente:

 De rugzak:

 

_DSC0066

Een rugzak werd lang niet echt als modieus beschouwd en je mocht hem alleen dragen als je: 1) nog een student uit het middelbaar was en 2) ging trekken in de bergen. Sinds een aantal jaren is hij weer helemaal in. Er zijn verschillende soorten rugzakken maar om helemaal trendy te zijn opteer je best voor een kleine variant. Je vindt ze met leuke prints of gewoon in leer.

Kettingen:

 

Tassen met kettingen zijn al jaren in de mode maar verschenen nu weer op de catwalk voor de lente. De fameuze tas werd al in de jaren 20 door Coco Chanel bedacht en is tot op de dag van vandaag een iconische tas gebleven. Chainbags vind je dan ook in alle formaten en modellen en ze worden nu zelfs gebruikt op rugzakken.

Clutch:

Een tas die elke outfit kan opkleden is de clutch . Dit is dé avondtas bij uitstek en is dus essentieel voor elke vrouw. Wie er nog geen heeft kiest best voor een tas in een subtiele kleur zodat die bij alles past. Als je iets gewaagder wil gaan kan je een clutch kiezen met een leuke print of tekst erop.

Wil je nog meer lezen over fashion trends? Kijk dan zeker op de blog van 2dehands.be waar ik elke maand de meest fashionable trends neerschrijf!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: