Het zonnige weer heeft het een beetje laten afweten maar wanneer het weer een come-back maakt kunnen we officieel terug zomerachtige kledij dragen. Een grote trend voor de zomer en lente is bohemian, wat een beetje de hippie stijl van dit millenium is. Als je zelf zo’n look wil creeëren zijn er drie ingrediënten die je nodig hebt:

amazing in aztec :

Een boho look is niet compleet zonder een item met aztec print. Je vindt dit patroon in alle vormen, maten en kleuren, dus je kan zelf kiezen hoe opvallend je wilt gaan. Ik koos voor een subtielere vorm met deze short van de Coachella collectie van h&m. Het is op het eerste zicht gewoon een hoge taille short maar op de zijkant zitten twee stroken met een aztekenprint stofje.

show some shoulder:

Wat er mag ontbreken in je look is een top die je schouders verbergt want die mag je voor deze trend ontbloten. Schouderloze tops zijn een echte staple voor een boho outfit. Ook deze topjes vind je in een azteken print maar je kan ook voor een effe versie gaan zoals ik dat deed. Een witte of zwarte schouderloze top kan je namelijk met alle soort outfits dragen.

free the fringe:

Fringe of franjes zijn het laatste essentiële element om je bohemian look af te maken. Je vindt ze terug op verschillende accessoires zoals handtassen of sandalen in verschillende materialen. Een lederen of suède variant is altijd leuk en past goed bij de stijl!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: