Luipaard print is een trend die even snel als het dier zelf komt en gaat. Dit seizoen is het patroon weer helemaal terug en je vindt het dan ook in alle vormen! Het combineren van items met luipard print is echter niet gemakkelijk want je kan er al snel uitzien als ma flodder. Dat is niet echt de look waar je voor wilt gaan dus daarom heb ik hieronder vier outfits voor jullie met een laag floddergehalte en een hoog fashion gehalte!

#leopardlover

Voor de grote fans van deze trend is een outfit met een statement piece de beste keuze! Ga voor een leuke bikerjacket of een bontjas met luipaard print en combineer die met hele neutrale stuks. Deze beige coltrui complementeert het jasje heel goed omdat de kleur voorkomt in de print. Om de outfit klassevol te houden koos ik voor een zwarte jeans en accessoires.

#lowkeyleopard

Als je niet zeker bent of de trend iets voor jou is kan je altijd voor een subtielere vorm gaan. Deze blouse heeft een zakje met luipaard print dat deze outfit net dat ietsje specialer maakt. In combinatie met een paar paperbag trousers ,een mooie mantel en oxford schoenen heb je een hele chique look!

#littleleopard

De statement tas is dit seizoen ook een grote trend dus met een luipaard clutch heb je twee vliegen in één klap! Een mooi suède jasje en een zwarte coltrui laten de print goed opvallen. Om de outfit niet te monotoon te houden kan je er een jeans item bij aandoen zoals dit hoge taille rokje.

#leopardlife

Deze outfit is voor de durvers die wel een volledige luipaard look aankunnen. Dit kleedje kan heel trashy zijn maar door de mantel en de hakken ziet het er trendy uit. De andere stuks zijn weer simpel en neutraal om te voorkomen dat je eruit ziet als Carmen uit FC de kampioenen.

Wil je de outfits in actie zien? Kijk dan zeker naar deze video op mijn Youtube kanaal!

Fotografie & filmografie: https://www.instagram.com/dirk.den.aantrekker/

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: